Dakkapellen
Ressing Totaalbouw is onder andere gespecialiseerd in dakkapellen. Hieronder wat informatie over wat u kunt verwachten.

Afstemming
Net als bij verbouwingen, vindt vooraf aan de bouw eerst een gedegen afstemming plaats. Ressing Totaalbouw gaat naar de locatie toe om de situatie te bekijken. Op die manier kan een zo volledig mogelijke offerte worden gegeven, zonder onverwachtse kosten.

Schets
Altijd wordt eerst een schets van de nieuwe situatie gemaakt. Op die manier weet Ressing Totaalbouw of het plan overeenkomt met de wensen en weet de opdrachtgever wat hij of zij kan verwachten.

 

Start en verbouw
Na het bepalen van een start- en te verwachten einddatum gaat de verbouw van start. In goede afstemming met de opdrachtgever wordt een optimaal resultaat gerealiseerd. 

 

Prefab
Het is mogelijk om de dakkappellen vooraf te laten maken (prefab) en als geheel te laten plaatsen. Het voordeel is dat de verbouwing hierdoor minder overlast met zich meebrengt. In iedere situatie wordt bekeken wat voor u de beste oplossing is.

 

Indrukken
Om een indruk te krijgen van eerdere dakkapellen die Ressing Totaalbouw heeft gerealiseerd, neem een kijkje onder het kopje ‘Projecten’ (link). Voor vragen en advies kunt u altijd contact (link)  met ons opnemen.