Ressing-Totaalbouw buigt zich enthousiast over elke verbouwing, van klein project tot compleet object. Door kennis en gedrevenheid is uw klus in goede handen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Verbouwingen

Verbouwingen zijn een specialiteit van Ressing Totaalbouw en worden met enthousiasme gerealiseerd. Zowel kleine als ingrijpende projecten zijn hier in goede handen.

Oriëntatie en advies
Er wordt goed in kaart gebracht wat de opdrachtgever precies voor ogen heeft. Wat zijn de wensen en wat zijn de eisen? Sommige opdrachtgevers hebben al een uitgewerkt plan, anderen zijn zich nog aan het oriënteren op wat überhaupt mogelijk is. Ressing Totaalbouw kan in elke fase instappen. Indien nodig kan advies worden gegeven, bijvoorbeeld over vergunningen.

Schets
Er wordt een eerste schets gemaakt, welke verder wordt uitgewerkt naar een voorlopige schets. Ressing Totaalbouw blijft zo dicht mogelijk bij de leidraad van de opdrachtgever. Duidelijke tekeningen vooraf voorkomen vervelende verrassingen en zorgen voor het gewenste eindresultaat.

Begroting
Dankzij de kennis en ervaring die Ressing Totaalbouw in huis heeft, kan een goede begroting van de verbouwing worden gemaakt. Soms zijn de wensen groter dan het budget. In zo’n geval weet Ressing Totaalbouw vaak oplossingen. Met klanten die duurzaam willen bouwen wordt gezocht naar de optimale aanpak. Indien u dingen zelf kunt doen zodat het goedkoper wordt, dan werkt Ressing Totaalbouw daar graag aan mee.

Start
Er wordt een startdatum afgesproken en een prognose voor de einddatum gegeven. Weersinvloeden, werktempo van andere partijen en onverwachtse verrassingen maken het in de bouw altijd een uitdaging om de exacte einddatum te bepalen. Ressing Totaalbouw maakt een goede schatting en doet geen beloften die niet kunnen worden waargemaakt.

Samenwerking
De verbouwing vindt zoveel mogelijk plaats in samenspraak met de opdrachtgever. Goede communicatie is van groot belang voor een goed resultaat. Klanten geven regelmatig als feedback dat zij de mogelijkheid tot overleg en snelle beslissingen bij Ressing Totaalbouw waarderen.

Eindresultaat
Ressing Totaalbouw is gedreven om te komen tot een optimaal resultaat. “Het moet gewoon goed.” Tevreden klanten bevestigen dat dit doel wordt behaald. Bekijk ook het kopje ‘Projecten’ (link) om een indruk te krijgen van eerdere verbouwingen die Ressing Totaalbouw heeft gerealiseerd. Of lees de reacties (link) van klanten op deze website. U kunt ook Ressing’s facebook (link) bezoeken.